ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της μητέρας της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Δώρα Ζέμπερη: Η αποκάλυψη της μητέρας της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Σε μια αποκάλυψη που δίνει νέα διάσταση στη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη και ίσως φανεί χρήσιμη στην εξιχνίαση της υπόθεσης προέβη η μητέρα της.

«Φοβόταν. Είχε κάνει ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Κάτι αδιόρατο φοβόταν, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου είχε πει κάποια στιγμή: "Μαμά, αν κάνω λάθος στη δουλειά μου, μπορεί να μπω φυλακή"».

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού.

Τα τρία επικρατέστερα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι:

Η Δώρα να έπεσε θύμα ληστείας μετά φόνου. Δηλαδή, κάποιος ληστής να είχε στήσει καρτέρι και όταν εντόπισε την άτυχη 32χρονη να της όρμησε για να της αρπάξει την τσάντα, εκείνη να αντέδρασε και αυτός να την κατακρεούργησε.

Το δεύτερο σενάριο κάνει λόγο για μανιακό δολοφόνο που η Δώρα είχε την ατυχία να βρεθεί στο... διάβα του στο νεκροταφείο. Σύμφωνα με αυτό, ο δράστης, αφού εξέτασε το χώρο και είδε ότι δεν υπάρχει άλλος τριγύρω, τη σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Τέλος, το τρίτο σενάριο που εξετάζεται είναι ο δολοφόνος να βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον της άτυχης 32χρονης. Οι 14 μαχαιριές, σύμφωνα με ειδικούς, δείχνουν πάθος, μίσος και σε πολλές περιπτώσεις υποδηλώνουν προσωπικά ή ερωτικά κίνητρα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση