ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Στο ταξί του πατέρα στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Δώρα Ζέμπερη: Στο ταξί του πατέρα στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Δώρα Ζέμπερη: «Παγωμένο» εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη – Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να βρουν το δολοφόνο της άτυχης 32χρονης που κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται το ταξί του πατέρα και τα τελευταία τηλεφωνήματα της άτυχης 32χρονης προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στην εξίχνιαση του εγκλήματος.

Οι έρευνες του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται, μετά και την πολύωρη κατάθεση του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) στη ΓΑΔΑ.

22752278 10211766340768716 727637394 n

Σύμφωνα, με τα όσα αποκάλυψε ο συνήγορος του Κώστα Ζέμπερη, κ. Απόστολος Λύτρας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ κάποια νέα στοιχεία που έδωσε κατά την κατάθεσή του ο πατέρας άνοιξαν νέους δρόμους στις έρευνες. Ο κ. Λύτρας άφησε να εννοηθεί ότι αυτά τα νέα στοιχεία αφορούν στον άνδρα που, όπως ισχυρίζεται ο πατέρας, επιβίβασε στο ταξί του δύο ώρες μετά τη δολοφονία έξω από τον τόπο του εγκλήματος. Για το λόγο αυτό, άλλωστε το συγκεκριμένο όχημα έχει ήδη ερευνηθεί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή κάποιο στοιχείο που να ταιριάζει σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.

Ο Κώστας Ζέμπερης, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, είχε περισσότερους από τέσσερις μήνες να έρθει σε επαφή με την άτυχη Δώρα, ενώ ο κ. Λύτρας απέφυγε να μιλήσει για τα ενδοοικογενειακά προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε η οικογένεια. Επίσης, τήρησε σιγή ιχθύος όταν ρωτήθηκε για τις συναλλαγές που πιθανώς είχαν πατέρας και κόρη.

Κατά την κατάθεσή του στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με τις πηγές, ο Κώστας Ζέμπερης ήταν ομιλητικός και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις και όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να κληθεί για να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στον τόπο του εγκλήματος

Καθώς όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να «χτενίζουν» το νεκροταφείο και τη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του δολοφόνου ή κάποιο στοιχείο που θα «φωτίσει» τις έρευνες. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε έρευνες σε φρεάτια, υπονόμους και χωράφια γύρω από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ εξετάζονται και οι κάμερες όλης της περιοχής.

4260440

Νέο ξέσπασμα από την αδερφή της Δώρας: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω»

Για ακόμα μία φορά η αδερφή της άτυχης εφοριακού ξέσπασε στο Facebook κατά του δράστη που έκοψε το νήμα της ζωής της αγαπημένης της Δώρας. Η αδερφή της αδικοχαμένης 32χρονης δεν μπορεί να δεχτεί την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της και έγραψε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Φονιά σε περιμένω, θα σε σφάξω και το ορκίζομαι στον άγγελό μου. Αδελφή μου, αίμα μου, θα δικαιωθείς».

dinara

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις