ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη - Η δραματική έκκληση της οικογένειας: «Να μιλήσει όποιος γνωρίζει κάτι…»

Δώρα Ζέμπερη - Η δραματική έκκληση της οικογένειας: «Να μιλήσει όποιος γνωρίζει κάτι…»

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το στυγερό έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών απευθύνει η οικογένεια της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια δίπλα στο μνήμα του φίλου της.

Μέσω της δικηγόρου της, Γιάννας Παναγοπούλου, η οικογένεια της άτυχης εφοριακού ζητά από όποιον γνωρίζει ο,τιδήποτε να μιλήσει και να καταθέσει στη ΓΑΔΑ.

Η δικηγόρος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είπες, «ζητούμε όποιος είδε κάτι, ο,τιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», και συνέχισε λέγοντας, «ήταν 17:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Όποιος γνωρίζει κάτι αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ήταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Όποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος» και κατέληξε: «Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

Σχετικές ειδήσεις