ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Χτύπημα» στο κέντρο της Αθήνας ετοίμαζε ο 29χρονος

«Χτύπημα» στο κέντρο της Αθήνας ετοίμαζε ο 29χρονος

Δεύτερο κρησφύγετο, το οποίο είχε νοικιάσει προσωρινά ο 29χρονος Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, που συνελήφθη για την αποστολή των παγιδευμένων δεμάτων, εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία στα Εξάρχεια.

ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΩΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τώρα, έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εξετάζουν την εκδοχή, αυτό το διαμέρισμα να χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο ύστερα από τρομοκρατικό χτύπημα..

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείο, καθώς το ισόγειο διαμέρισμα που εντοπίστηκε και ερευνήθηκε σήμερα, νοικιάστηκε από τον 29χρονο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, που συνελήφθη για τα τρομοδέματα, μόνο για πέντε μέρες, μέσω Ίντερνετ.

4271700

Το γεγονός επίσης ότι είχε ενοικιαστεί για τις μέρες από 26 Οκτωβρίου έως σήμερα, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι αν προγραμματιζόταν κάτι, επρόκειτο να συμβεί αυτές τις πέντε μέρες, αλλά απετράπη λόγω της σύλληψης του 29χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σε νομότυπη έρευνα που έγινε το πρωί της Τρίτης (31/10) στο διαμέρισμα, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και είδη ρουχισμού.

Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 29χρονος ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας. Αύριο στις 7 το απόγευμα η απολογία του.

Μάλιστα, ο δικαστικός λειτουργός επέδωσε στους συνηγόρους του νεαρού διάταξη λήψης DNA. Ενώ οι δικηγόροι του 29χρονου ζήτησαν εντός πενθημέρου να ορίσουν πραγματογνώμονα. Ωστόσο, εάν στο μεσοδιάστημα ληφθεί από το νεαρό γενετικό υλικό με βίαιο τρόπο, τότε ο συνήγορος του Φραγίσκος Ραγκούσης, θα προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.

Αναφορικά με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, ο 29χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Τέλος, την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί και ενώπιον του πρώτου τακτικού ανακριτή για τα ευρήματα που του αποδόθηκαν κατά τη σύλληψή του.

Σχετικές ειδήσεις