ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: Το περιεχόμενο της βαλίτσας έφερε χειροπέδες

Ρόδος: Το περιεχόμενο της βαλίτσας έφερε χειροπέδες

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στο νησί της Ρόδου από αστυνομικούς για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για νεαρούς αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 32 και 34 ετών.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε σε μεταφορική εταιρεία της Αθήνας, βαλίτσα με προορισμό τη Ρόδο, εντός της οποίας αποκρύπτονταν ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθως, έγιναν άμεσες ενέργειες για την εξακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας των εμπλεκομένων και οργανώθηκε επιχείρηση στη νήσι της Ρόδου για τη σύλληψή τους.

Οι δύο προαναφερόμενοι υπήκοοι Αλβανίας, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (4/11) κατά τη στιγμή της παραλαβής της αποσκευής.

Όπως διαπιστώθηκε εντός της βαλίτσας ήταν τοποθετημένη ηλεκτρονική συσκευή (dvd player) εντός της οποίας αποκρύπτονταν είκοσι συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -507,4- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή τους καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης βάρους -100,5- γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα μεταλλικό μπαστούνι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα του δέματος, συνεχίζεται.

Σχετικές ειδήσεις