ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κινηματογραφική καταδίωξη του Λιμενικού για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών από την Αλβανία

Κινηματογραφική καταδίωξη του Λιμενικού για τη σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών από την Αλβανία

Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζει η εν πλω καταδίωξη, διεθνούς κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών από τις ελληνικές Λιμενικές Αρχές που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέλη διεθνούς κυκλώματος που μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία, αναχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής (24/11), με ταχύπλοο μεγάλης ιπποδύναμης, «φορτωμένο», από ακτή της Αλβανίας, με προορισμό προς την Ελλάδα και την Ιταλία.

Οι λιμενικοί του Ιονίου κατάφεραν να το εντοπίσουν και ξεκίνησαν την καταδίωξή του. Η επιχείρηση πήρε αμέσως γιγάντιες διαστάσεις στα ελληνικά ύδατα, με τις Αρχές κατά τόπους να «οργώνουν» τη θάλασσα, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού των ναρκεμπόρων φέρεται να συμμετείχαν και εναέρια μέσα.

Η καταδίωξη που ξεκίνησε από τα ύδατα του Ιονίου Πελάγους, έφτασε μέχρι και τα ύδατα του Αιγαίου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εντοπισμό και συλλήψεις ναρκεμπόρων σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λαυρίου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση, αλλά δεν κατέστη δυνατό, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τις αρμόδιες Αρχές.