ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμοί στην Κυψέλη: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία στη Φωκίωνος Νέγρη

Πυροβολισμοί στην Κυψέλη: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία στη Φωκίωνος Νέγρη

Ακόμη μία εν ψυχρώ δολοφονία, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Αθήνας.

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα το βράδυ της Κυριακής (25/2), στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την οδό Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι όπου ένας άνδρας, 61 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από άγνωστο δράστη, συναγερμός σήμανε στις αρχές με αφορμή ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Φωκίωνος Νέγρη 15.

Πιο συγκεκριμένα, αργά τα βράδυ της Δευτέρας στις 23:30, ένας άνδρας, ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πυρά από τρεις άνδρες έξω από το μαγαζί «Χίλιες και Μία νύχτες» και ακολούθως μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τους δράστες, φορώντας κουκούλες full face, πυροβόλησαν τον άνδρα 5 με 6 φορές.

Το θύμα αν και κατά τη μεταφορά του ήταν ζωντανός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα και καθόταν σε τραπέζι έξω από το μαγαζί, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τους συνεργούς τους και πλέον η αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις