ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συλλήψεις για κλοπές και παράνομα τσιγάρα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Συλλήψεις για κλοπές και παράνομα τσιγάρα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Τέσσερις υποθέσεις κλοπής και μια απόπειρα εξιχνιάστηκαν στο Ρέθυμνο, ενώ συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί, κατηγορούμενοι ότι αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 18.000 ευρώ.

Οι κλοπές διαπράχθηκαν σε οικίες σε περιοχές του δήμου Ρεθύμνης, με δράστες κατά το κατηγορητήριο, δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 27 και 29 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του δήμου Μυλοποτάμου μετά από αστυνομική έρευνα.

Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται ότι προχθές είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 18.000 ευρώ, ενώ στο παρελθόν είχαν διαπράξει ακόμα μια απόπειρα κλοπής.

Στο μεταξύ κατασχέθηκαν, 750 γραμμάρια καπνού και δεκάδες πακέτα τσιγάρα στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθη 61χρονος Έλληνας για διακίνηση παράνομου καπνού.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 61χρονο, βρέθηκαν 15 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 750 γραμμάρια καπνού και 90 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στους κατά τόπους εισαγγελείς σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Σχετικές ειδήσεις