ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτό είναι το ζευγάρι απατεώνων που επί δέκα χρόνια εξαπατούσε ηλικιωμένη (pics)

Αυτό είναι το ζευγάρι απατεώνων που επί δέκα χρόνια εξαπατούσε ηλικιωμένη (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών τα στοιχεία και τις φωτογραφίες ενός ζευγαριού που κατηγορείται για απάτη.

Το ζευγάρι, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, επί μία ολόκληρη δεκαετία εξαπατούσε συστηματικά μία ηλικιωμένη με το πρόσχημα να ανεγείρει ένα εκκλησάκι στην αυλή της! Το συνολικό ποσό που κατάφερε το ζευγάρι να αποσπάσει με τη δράση του από την άτυχη ηλικιωμένη εκτιμάται στις 30.000 ευρώ!

Το ζευγάρι συνελήφθη στις 5 Μαρτίου 2018, ύστερα από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Πρόκειται για τους:

Α) ΓΙΟΒΑΝΗ Ελένη του Μιχαήλ και της Κωνσταντινιάς, γεννηθείσα την 01-10-1973 στις Σέρρες.

1

Β) ΑΡΓΥΡΙΟΥ Δημήτριο του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθείς την 08-12-1970 στις Σέρρες.

2

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως την 10 Απριλίου 2018, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και στον τηλεφωνικό αριθμό 23210-90800 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις