ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλεία: Τρόμος για 30χρονο στη Γαστούνη - Τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έκλεψαν

Ηλεία: Τρόμος για 30χρονο στη Γαστούνη - Τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έκλεψαν

Νέα επίθεση Ρομά σε πολίτη δημιούργησε αναστάτωση και ανησυχία στην περιοχή του Δήμου Πηνείου, ενώ όπως όλα δείχνουν η κατάσταση είναι εκτός ορίων παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο που είχαν δοθεί πριν από λίγο καιρό.

Ειδικότερα ένας νεαρός ηλικίας περίπου 30 ετών από τον Πύργο, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (2/5) στη Γαστούνη για επαγγελματικό λόγο, ωστόσο απρόσμενα και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων Ρομά που επιχείρησαν σύμφωνα με πληροφορίες να του πάρουν την τσάντα και άλλα πράγματα που έφερε μαζί του.

Ο νεαρός προσπάθησε να αντισταθεί αλλά οι δράστες του κατάφεραν διάφορα κτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο και μάλιστα σε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης.

Λίγο αργότερα τον είδε κάτοικος της περιοχής έξω από το σπίτι του σε πολύ κακή κατάσταση έχοντας χάσει σχεδόν τις αισθήσεις του. Χωρίς καθυστερήσεις ο δημότης της Γαστούνης, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, και εκεί έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Του συνέστησαν ωστόσο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Πύργου κάτι που συνέβη αμέσως μετά και μάλιστα με πρωτοβουλία του κατοίκου της περιοχής που προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στον Πύργο.

Το περιστατικό, δεν είναι το μόνο με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Ρομά στη Γαστούνη και αν συνεχισθεί η παράτυπη αυτή δράση τους δεν αποκλείεται τα προβλήματα να οξυνθούν με απρόβλεπτες διαστάσεις…

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις