ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών έξω από τη Θεσσαλονίκη

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη διακινητή μεταναστών έξω από τη Θεσσαλονίκη

Καταδίωξη διακινητή μεταναστών σημειώθιηκε το πρωί της Τρίτης (12/6) στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 40χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μεταφοράς - προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθειας και αντίστασης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, ωστόσο ο 40χρονος οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε σε σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα.

Σε περιοχή της Νέας Απολλωνίας εγκατέλειψε το παραπάνω όχημα και αποπειράθηκε να διαφύγει πεζός, πλην όμως έπειτα από αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε και συνελήφθη. Κατά την ακινητοποίησή του ο 40χρονος, απώθησε τους αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μετέφερε στο παραπάνω όχημα δέκα αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα την προηγούμενη ημέρα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου (Ν. Έβρου) με τη βοήθεια συνεργών του.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr