ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανατροπή στην υπόθεση με το πλοίο στη Κρήτη - Βρέθηκαν ναρκωτικά

Ανατροπή στην υπόθεση με το πλοίο στη Κρήτη -  Βρέθηκαν ναρκωτικά

Οι Λιμενικές Αρχές εντόπισαν σήμερα (12/12/2018) νωρίς το μεσημέρι ποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας σε ένα από τα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο πλοίο.

Ανατροπή στην υπόθεση με το φορτηγό πλοίο “OLA” σημαίας Συρίας που εδώ και μέρες έχει οδηγηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου και που ερευνάται για μεταφορά ύποπτου φορτίου και πιο συγκεκριμένα ναρκωτικών ουσιών.

Κι ενώ οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας έλεγαν ότι οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν και ότι το πλοίο είναι “καθαρό”, σήμερα ήρθε η ανατροπή.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ποσότητα καθώς η όλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ αναμένονται να ελεγχθούν και τα υπόλοιπα κοντέινερς.

Το πλοίο είχε εντοπιστεί νότια της Κρήτης.

Ακινητοποιήθηκε από το Λιμενικό μετά από πληροφορίες για μεταφορά ύποπτου φορτίου και οδηγήθηκε στο λιμάνι του Αθερινόλακκου.

Από εκεί και αφού έφτιαξε ο καιρός, οδηγήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να αρχίσει ο έλεγχος για τον εντοπισμό του φορτίου.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των Αρχών για ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών και η επιμονή τους για ελέγχους σε βάθος έφερε τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα, λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει από το λιμάνι.

ΠΗΓΗ ekriti.gr