ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρωτοχρονιάτικη δολοφονία στον Πειραιά: Τι αποκαλύπτει φίλος του δράστη

Πρωτοχρονιάτικη δολοφονία στον Πειραιά: Τι αποκαλύπτει φίλος του δράστη

Την πρόθεση του δράστη που κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία στον Πειραιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να παραδοθεί μέσα στις επόμενες ώρες γνωστοποίησε την Τετάρτη (02/01/2019) άτομο από το φιλικό του περιβάλλον, μιλώντας σε εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

«ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ»

Όπως ισχυρίστηκε φίλος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1, δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν.

«Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα. Ο δράστης δεν γνώριζε το θύμα, δεν τον είχε δει ποτέ» είπε ο εν λόγω άνδρας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ένας 21χρονος, που συνοδευόταν από μια νεαρή γυναίκα, έπεσε νεκρός έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πειραιά με μια σφαίρα στο στήθος.

Κατά πληροφορίες, η δολοφονία έγινε για τα μάτια της συντρόφου του θύματος. Όπως ισχυρίστηκε ο νεαρός στον ΑΝΤ1, η εν λόγω κοπέλα χόρευε προ ημερών με τον δίδυμο αδελφό του δράστη και το θύμα είχε ενοχληθεί.

«Είχε βγει για τσιγάρο και το θύμα του επιτέθηκε… Του έριξε μια κουτουλιά… Τον ρώτησε: “τι σου έχω κάνει, γιατί με χτυπάς”;» είπε ο νεαρός, που μάλιστα υποστήριξε ότι ο δράστης έβγαλε το όπλο για να προστατευτεί επειδή το θύμα τον χτυπούσε στο πρόσωπο και είχε κάνει πρόσφατα επέμβαση μετά από τροχαίο.

«Είχε το όπλο για να ρίξει για το καλό της χρονιάς», είπε ο νεαρός, και συμπλήρωσε: «Ο δράστης θα παραδοθεί μόνος του σε λίγο».

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Πρώτα ανασχηματισμός και μετά εκλογές

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «νεκρή»

Ελληνική εταιρεία μοίρασε 3,7 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της - Δείτε ποια