ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν (pics)

Κρήτη: Άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν (pics)

Αυτό που φύλαγε η οικογένεια στο χρηματοκιβώτιο άφησε άφωνους τους αστυνομικούς.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε δύο γυναίκες και δύο άνδρες, το μεσημέρι της Δευτέρας (14/01).

Οι συλληφθέντες, δύο άνδρες ηλικίας 43 και 38 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 60 ετών, κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος του 43χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Neakriti.gr, πρόκειται για μία μητέρα, τα δύο της παιδιά και το γαμπρό της, οι οποίοι φέρονται να είχαν συστήσει σπείρα κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε ο 43χρονος να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και αφού ακινητοποιήθηκε με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ίδιο και στην δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 49 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.060 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί προσεγγίζοντας τα σπίτια που διαμένουν από κοινού οι συλληφθέντες, εντόπισαν την 45χρονη και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 338 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Το χρηματοκιβώτιο με τα ναρκωτικά

Ακολούθησαν έρευνες στις εν λόγω οικίες των δραστών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

867 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σιδερογροθιά, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
4 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Νέες αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια στο Newsbomb.gr για την άγρια δολοφονία

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει η κακοκαιρία με καταιγίδες, χιόνια και 11 μποφόρ (pics)

Σχετικές ειδήσεις