ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σίφνος: Δείτε πού κρατούσαν όμηρο έναν 26χρονο και απαιτούσαν 4.000 ευρώ (pics)

Σίφνος: Δείτε πού κρατούσαν όμηρο έναν 26χρονο και απαιτούσαν 4.000 ευρώ (pics)
Στον εισαγγελέα οι δύο συλληφθέντες
eurokinissi

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για την υπόθεση απαγωγής 26χρονου από το Πακιστάν στη Σίφνο - Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες απαιτούσαν ως λύτρα 4.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν – Δείτε πού τον κρατούσαν

Συνελήφθησαν δυο συμπατριώτες του 26χρονου από το Πακιστάν, ηλικίας 42 και 23 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, τον είχαν απαγάγει και απαιτούσαν ως λύτρα 4.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας συνεργός των συλληφθέντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πλαστογραφίας και παράνομης διαμονής.

Όπως προς το ιστορικό της υπόθεσης, οι κατηγορούμενοι, αφού πήγαν από τον Πειραιά στη Σίφνο, ξημερώματα Τετάρτης (06/02) φέρονται να απήγαγαν τον 26χρονο συμπατριώτη τους μέσα από το σπίτι του και στη συνέχεια να τηλεφώνησαν σε συγγενικό του πρόσωπο στο Πακιστάν, απαιτώντας λύτρα, για την απελευθέρωση του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Σίφνου, την Πέμπτη (07/02) το απόγευμα και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες.

Όπως προέκυψε οι φερόμενοι ως δράστες χτυπούσαν και κρατούσαν δέσμιο τον 26χρονο σε δυσπρόσιτο ορεινό σημείο του νησιού.

Δείτε στην gallery του Newsbomb.gr που κρατούσαν τον 26χρονο

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν οι δυο συλληφθέντες. Παράλληλα απελευθερώθηκε ο 26χρονος αλλοδαπός και συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σίφνου για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη.

Κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα, καθώς και μέσα που χρησιμοποίησαν οι φερόμενοι ως δράστες για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: parianostypos

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσελέντης στο Newsbomb.gr: «Περιμένουμε σεισμό 6 Ρίχτερ στη δυτική Ελλάδα»

«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ για κάθοδο στην Αθήνα οι αγρότες: Αναμένουν πρόσκληση για διάλογο

Καιρός: «Σκάει» μετεωρολογική βόμβα τις επόμενες μέρες - Θα χιονίσει και στην Αττική

Σχετικές ειδήσεις