ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χανιά: Συνελήφθη ο 28χρονος που είχε γίνει φόβος και τρόμος ανυποψίαστων γυναικών

Χανιά: Συνελήφθη ο 28χρονος που είχε γίνει φόβος και τρόμος ανυποψίαστων γυναικών
Ο 28χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων
EUROKINISSI

Δικογραφία σε βάρος 28χρονου για πέντε απόπειρες ληστειών

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, πέντε υποθέσεις που αφορούν απόπειρες ληστειών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε βάρος γυναικών, στα Χανιά.

Για τις απόπειρες αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για τη διάπραξη των συγκεκριμένων περιπτώσεων ληστειών.

Ειδικότερα άγνωστος δράστης κατά το χρονικό διάστημα από 17.11.2018 έως και την 13.01.2019 κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, με απειλή και χρήση σωματικής βίας προσπάθησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα, από πέντε γυναίκες ηλικίας από 19 έως και 27 ετών, κατά το χρόνο που εκείνες επέστρεφαν στα σπίτια τους.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι ο 28χρονος διέπραξε τις εν λόγω απόπειρες ληστειών.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο 28χρονος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση 20χρονης - Το μήνυμα στο Facebook και το τελευταίο τηλεφώνημα

Τραγωδία με ασθενή στο ΚΑΤ: Έχασε τη ζωή του σε φωτιά μέσα στο νοσοκομείο

Κούγιας: Γι' αυτό χτύπησα τον Λαζόπουλο - Παρέμβαση εισαγγελέα ζητά ο ηθοποιός