ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγριο φονικό στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατέσφαξαν κρατούμενο - Αιματηρή συμπλοκή με 8 τραυματίες

Άγριο φονικό στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατέσφαξαν κρατούμενο - Αιματηρή συμπλοκή με 8 τραυματίες
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού
EUROKINISSI

Μακελειό με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (07/03) στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από σωφρονιστικούς υπάλληλους του καταστήματος κράτησης, από την αιματηρή συμπλοκή ένας κρατούμενος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 8 ακόμη τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων και ένας σωδρονιστικό υπάλληλος.

Κύκλοι των φυλακών αναφέρουν πως η συμλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών και Ρωσόφωνων κρατουμένων εντός του ψυχιατρείου των φυλακών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θύμα, το οποίο κατέσφαξαν οι συγκρατούμενοί του με αυτοσχέδιο μαχαίρι, φέρεται να έχει ελληνικό όνομα και ενδεχομένως να είναι ομογενής από τη Ρωσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μακελειό διήρκεσε μόλις πέντε λεπτά, γεγονός που αποδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή, καθώς επίσης και η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας σήμανε συναγερμός ενώ ασθενοφόρα μπήκαν στις φυλακές για να παραλάβουν τους τραυματίες. Όλοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Αθήνας.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ το συμβάν ερευνάται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό - Ιδού το βίντεο της ντροπής: Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν 22χρονη κοπέλα

Σχετικές ειδήσεις