ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer - Κύπρος: Δάκρυσαν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα

Serial killer - Κύπρος: Δάκρυσαν οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα
Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης»
AP/Petros Karadjias

Γράφτηκε ο επίλογος της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη. Δεμένο το πτώμα που βρισκόταν στην τρίτη βαλίτσα θανάτου 

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης (4/6) μετά και τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη που πέταξε ο καθ` ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος.

Η βαλίτσα όπως αναφέρει το offsite.com εντοπίστηκε στη δυτική μεριά της λίμνη σε αντίθεση με τις άλλες δυο που βρέθηκαν στην ανατολική.

Όπως διαπιστώθηκε από τους ιατροδικαστές το πτώμα που βρέθηκε εντός της βαλίτσας, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, δεμένο ενώ η βαλίτσα περιείχε επίσης και πλάκες πεζοδρομίου.

Μάλιστα σύμφωνα με το offsite.com στη βαλίτσα βρισκόταν το πτώμα της Mαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, 29 ετών. Η βαλίτσα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο για επιστημονικές εξετάσεις.

Αρχηγός Αστυνομίας: Πρωτοφανές αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη

Πρωτοφανές είναι αυτό που είδε στην Κόκκινη Λίμνη, ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης όπως δήλωσε πριν την αποχώρησή του από το χώρο, όπου μετέβη μετά την ανεύρεση της βαλίτσας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, είπε ότι στα 42 χρόνια υπηρεσίας του στην Αστυνομία, πρώτη φορά είδε τέτοια αγριότητα, θηριωδία.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση - Ξανά στο Δικαστήριο ο «Ορέστης»

Μετά και τις εξετάσεις από την Αστυνομία στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 35χρονου καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, οι Αρχές ψάχνουν ακόμα τρεις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκες μιλούσαν με τον 35χρονο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών, ενώ δεν είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες.

Επίσης οι Αρχές ψάχνουν το τηλέφωνο του οποίου προσπάθησε να καταπιεί την sim card κατά την σύλληψη του ο 35χρονος.

Παράλληλα, την Πέμπτη ο 35χρονος θα οδηγηθεί εκ νέου στο Δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του.

Στη Λίμνη Μεμί οι έρευνες για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα

Στη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο μεταφέρονται αύριο (05/06) οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στον εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης Σιέρα.

Ο 35χρονος, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε στη Λίμνη Μεμί το πτώμα της Σιέρα, κόρης της Μarry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρή η 15χρονη κόρη γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή

ΣΟΚ με Γκλέτσο: Δείτε πόσα χρήματα έπαιρνε - Τα απίστευτα συμβόλαια που υπέγραφε

Σχετικές ειδήσεις