Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική: Βίντεο - ντοκουμέντο - Πυροβολισμοί έξω από μπαρ - Δύο τραυματίες

Newsbomb

Συγκλονίζουν οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Ένας 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο νέους έξω από μπαρ. Στο βίντεο έχουν καταγραφεί, όσα έγιναν τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, έξω από το κατάστημα.

Πρόκειται για σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας με συμπλοκή, πυροβολισμούς και τραυματίες.

Στο βίντεο, φαίνεται ο 25χρονος να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τρεις φορές εναντίον θαμώνων ενός καφέ μπαρ. Τραυματίζει στην κοιλιά έναν 20χρονο και στο πόδι έναν 25χρονο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 13ης Ιουνίου, όταν μέσα στο κατάστημα οι νεαροί άναψαν ένα βεγγαλικό, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστήριξαν. Εκεί φαίνεται ότι άναψαν τα αίματα.

Έξω από το κατάστημα το βίντεο κατέγραψε έναν νεαρό να πλησιάζει τον 25χρονο, και να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ακολούθησε συμπλοκή που κατέληξε στην είσοδο του καταστήματος με τους πυροβολισμούς.

Οι δύο νεαροί 29 και 25 χρόνων, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, νοσηλεύτηκαν και διέφυγαν τον κίνδυνο.

Ο 25χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε, το απέσπασε από τα θύματα και ότι εκείνος αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Νίκαια: Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα το 6χρονο κοριτσάκι