Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Newsbomb

Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/11), ο 67χρονος που αναζητούσε η αστυνομία ως ύποπτο για την άγρια δολοφονία της 40χρονης μητέρας στη Βασκίνα.

Ο 67χρονος βρέθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον τόπο του εγκλήματος έχοντας δίπλα του ένα κυνηγετικό όπλο. Πιθανότατα ο θάνατός του δεν οφείλεται σε πυροβολισμό.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο Λεωνίδιο και τις γύρω περιοχές της Αρκαδίας για να εντοπίσει τον 67χρονο που θεωρούνταν ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία μιας 40χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύματα από σφαίρες.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (11/11) είχαν ξεκινήσει έρευνες για να βρεθεί η 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί. Τελικά, βρέθηκε κοντά στο μαντρί της στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου και, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί έναν πυροβολισμό και δύο μαχαιριές -μία στο λαιμό και μία στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστη τον 67χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητούνταν. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα πριν από περίπου τρία χρόνια είχε εγκαταλείψει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγό της προκειμένου να ζήσει με τον φερόμενο ως ύποπτο. Παρόλα αυτά, επέστρεψε στην οικογένειά της προσπαθώντας να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ο 67χρονος όμως δεν την άφηνε σε ησυχία, μέχρι που ήρθε το μοιραίο.

Ο 67χρονος την Τετάρτη (12/11) το βράδυ άφησε σημείωμα στο σπίτι του (το οποίο εξετάζεται από την αστυνομία) και πήρε τηλέφωνο γνωστό του, λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο.

Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έφτασε στην περιοχή που έχει αποκλειστεί και αναζητά τυχόν ίχνη που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Πηγή: patrisnews.gr