ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτιά και είπα στη μάνα μου πέτα το»

Παιδοκτόνος Πετρούπολης: «Έβαλα στο στόμα του βρέφους χαρτιά και είπα στη μάνα μου πέτα το»
Μητέρα και κόρη κάθονται στο εδώλιο.
INTIME NEWS

Εν μέσω λυγμών απολογήθηκε σήμερα (07/10) η 19χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του νεογνού της στην Πετρούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα μαζί με τη μητέρα της, κάθονται στο εδώλιο με την κατηγορία ότι τον Φεβρουάριο του 2018 σκότωσαν και στη συνέχεια πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων το μόλις λίγων ωρών βρέφος που είχε φέρει στη ζωή η πρώτη.

«Δεν μπορώ να κοιτάξω κανέναν στα μάτια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει το μωρό πίσω», είπε ενώπιον των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η νεαρή κατηγορούμενη, υποστηρίζοντας ότι κατάλαβε μόλις δύο μήνες πριν γεννήσει ότι ήταν έγκυος!

Δείτε τις δύο κατηγορούμενες στη gallery που ακολουθεί:

«Κατάλαβα ότι είμαι έγκυος όταν ξάπλωσα μια ημέρα και αισθάνθηκα κάτι να κουνιέται. Δεν πήγα όμως στο γιατρό γιατί ντρεπόμουν. Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το σπίτι, δεν ήθελα να ντροπιάσω κανέναν από την οικογένεια μου», είπε η 19χρονη.

Αναφερόμενη σε εκείνη την ημέρα του Φεβρουαρίου του 2018, όταν γέννησε μόνη της μέσα στο μπάνιο, υποστήριξε ότι σηκώθηκε να πιει νερό και ένιωσε έναν ξαφνικό πόνο. Κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει και τότε ακολούθησε τις συμβουλές που είχε δει στο διαδίκτυο.

«Έπεσα κάτω και έκανα ό,τι είχα δει στο διαδίκτυο. Η μητέρα μου χτύπαγε την πόρτα αλλά δεν της άνοιγα. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει. Όλα ήταν μαύρα. Μετά έκοψα τον λώρο και ακούμπησα το μωρό λίγο πιο εκεί...».

Απολογούμενη η νεαρή προσπάθησε να απαλλάξει τη μητέρα της από κάθε ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη έκοψε τον λώρο, εκείνη έβαλε χαρτί στο στόμα του μωρού και στη συνέχεια ζήτησε από τη μητέρα της να της δώσει μια σακούλα. «Έβαλα το μωρό μέσα, της έδωσα τη σακούλα και της είπα πέτα την…».

Ο εισαγγελέας πάντως δεν φάνηκε να πείστηκε για τον ρόλο της μητέρας της 19χρονης, η οποία επίσης κατηγορείται για ανθρωποκτονία, λέγοντας στη νεαρή: «Είστε κατηγορούμενη και μπορείτε κάνετε ό,τι θέλετε...».

Μιλώντας για το μέλλον της και κλαίγοντας με λυγμούς η 19χρονη σε κάποια στιγμή της απολογίας της ευχήθηκε «όλη η οικογένεια μου να ενωθεί και να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο πια.. Προσπαθώ μόνη μου, με βιβλία, να ξεχάσω ότι έγινε... Ήμουν η κόρη της Αλβανίδας που δεν ήξερε να μιλάει ελληνικά... Με έχουν πει και μπάσταρδο επειδή οι γονείς μου παντρεύτηκαν αργότερα... Βγαίνω έξω και φοβάμαι... Ντρεπόμουν να ζητήσω βοήθεια ήμουν η χοντρή του σχολείου... Θέλω να τελειώσω το σχολείο να βρω μια δουλειά έστω και καθαρίστρια και να κάνω μια καινούργια αρχή...».

Δείτε βίντεο από το Star για την πρώτη ημέρα της δίκης:

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

paidoktonos-petroupolh-1.jpg
Εδώ βρέθηκε το άτυχο βρέφος.

EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στα Μελίσσια για μαυροντυμένο άνδρα

ΣΟΚ: Κεραυνός χτυπά άνδρα σε δρόμο - ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σχετικές ειδήσεις