ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή»: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Ξεκίνησε η δίκη για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας δεν άντεξε στη θέα των δύο κατηγορουμένων να μπαίνουν στο δικαστήριο και ξέσπασε.

«Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι», φώναξε η μητέρα της 21χρονης.

«Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε»

Λεκτική επίθεση στους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία της κόρης του, εξαπέλυσε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. Απευθυνόμενους προς τους κατηγορουμένους και με αφορμή την άρνησή τους για την κατηγορία του βιασμού, ο τραγικός πατέρας είπε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στο λαιμό τη βιάσατε... Το κορίτσι μας ήταν το "τυχερό", αν δεν ήταν η Ελένη θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Νωρίτερα, μέσω του συνηγόρου του ο νεαρός Ροδίτης κατηγορούμενος, δήλωσε ότι αποδέχεται μόνο την απλή συνδρομή στη δολοφονία, ενώ ο συγκατηγορούμενος του αλβανικής καταγωγής, αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών.

Λαμβάνοντας το λόγο ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε προκλητική την άρνηση των κατηγορουμένων. Ο κ. Κούγιας μίλησε για θηριωδία και στυγνό έγκλημα το οποίο, όπως είπε, τέλεσαν και οι δυο κατηγορούμενοι ώστε το θύμα να μην τους καταγγείλει για τον ομαδικό βιασμό.

Η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ξεκίνησε υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στο εδώλιο αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες - ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό - κάθονται ένας 21χρονος Ροδίτης και ένας 20χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι αμέσως μετά την κύρια ανάκριση για την υπόθεση είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στο δικαστηριο που δικάζει την υπόθεση Τοπαλούδη βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γ. Ρουπακιά. Η κ. Φύσσα χαιρέτισε τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η κόρη του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού που συνελήφθη (pics)

Μικρή Μαντλίν: «Δυστυχώς, το κοριτσάκι...» - Νέα στοιχεία