ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Βασίλης Δημάκης: Εγκρίθηκε το αίτημά του να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Βασίλης Δημάκης: Εγκρίθηκε το αίτημά του να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, ανακοίνωσαν επίσημα πως έγινε δεκτό το αίτημα του Βασίλη Δημάκη για μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού. Ακόμη, διευκρίνισαν ότι οι ληστείες, για τις οποίες έχει καταδικαστεί, διαπράχθηκαν με πιστόλι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών (Κ.Ε.Μ.), μεταξύ άλλων, εξέτασε και έκανε αποδεκτό το αίτημα του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη, οπότε προγραμματίζεται άμεσα η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού I.

Όσον αφορά στις ένοπλες ληστείες, για τις οποίες έχει καταδικαστεί ο εν λόγω κρατούμενος, διευκρινίζεται ότι έχουν διαπραχθεί με πιστόλι».

Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και έληγε η καραντίνα των 14 ημερών στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και η οποία -σύμφωνα με τη ΓΓΑΠ- προβλεπόταν μετά την επαναμεταγωγή του από τα Γρεβενά.

Το 14ήμερο έληξε την Παρασκευή με αποτέλεσμα ο Βασίλης Δημάκης να προχωρήσει και πάλι σε απεργία πείνας και δίψας από το Σάββατο, πυροδοτώντας νέες αντιδράσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός διάσημος τραγουδιστής - Τον δολοφόνησαν

Σχετικές ειδήσεις