ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Novartis: Διεκόπη η κατάθεση Αγγελή - Την Τρίτη καταθέτουν Π. Πικραμμμένος και Άδωνις Γεωργιάδης

Novartis: Διεκόπη η κατάθεση Αγγελή - Την Τρίτη καταθέτουν Π. Πικραμμμένος και Άδωνις Γεωργιάδης
InTime

Διεκόπη πριν από λίγο η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελης για την υπόθεση Novartis και την εμπλοκή ή μη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Η κατάθεση του κ. Αγγελή θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2020.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα κατά την δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ερχόμενος σε αντιπαράθεση και με την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη. Ο κ. Αγγελής είχε παραιτηθεί από επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, ενώ με διαδοχικές αναφορές του, έκανε λόγο για παράνομους χειρισμούς στην υπόθεση, χαρακτηρίζοντας και τον τότε αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως «Ρασπούτιν», που είχε ως στόχο να προκαλέσει πλήγμα στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μέχρι σήμερα από το ανακριτικό κατώφλι της αρεοπαγίτη Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου έχουν περάσει για να καταθέσουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Γιαννης Στουρνάρας.

Στις 12 Ιανουαρίου θα καταθέσει θα καταθέσει ο πρώην υπηρεσιακός Πρωθυπουργός και αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση – Δείτε μέχρι πότε