ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτός είναι ο καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Αυτός είναι ο καθηγητής που κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο - Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 62χρονος εκπαιδευτικός που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ενός μαθητή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μάλιστα, ο 15χρονος σήμερα μαθητής είχε πέσει θύμα του 62χρονου καθηγητή από την ηλικία των 8 ετών.

Η σεξουαλική κακοποίηση συνεχιζόταν, μάλιστα, για επτά ολόκληρα χρόνια ενώ ορισμένες φορές γινόταν παρουσία άλλων.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από τη μεταγωγή του 62χρονου σήμερα εκπαιδευτικού στον εισαγγελέα.

Κατά πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε δύο από τα άτομα που ήταν παρόντα κατά τη σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου, χωρίς να αποκλείουν η περίπτωση του ανήλικου μαθητή να κρύβει από πίσω της ένα κύκλωμα παιδεραστίας.

Γι' αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται η ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει από τον Εισαγγελέα τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του καθηγητή για να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχουν ή όχι και άλλα θύματά του.

Τα άτομα αυτά, ηλικίας περίπου 60 ετών, τα οποία αναζητούνται καθώς θεωρούνται επικίνδυνα, πήγαιναν στο σπίτι του καθηγητή για να τον δουν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος του μαθητή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το παιδί δεν γνώριζε τους άντρες αυτούς και άκουγε μόνο τα μικρά τους ονόματα. Στη συνομιλία που είχε το παιδί με τους ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς ανέφερε κάποια μικρά ονόματα που μπόρεσε να συγκρατήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - «βόμβα»: Μετά τον Λιγνάδη και δεύτερος ηθοποιός στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα