ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τρεις καταγγελίες από το ΣΕΗ για βιασμό ή απόπειρα βιασμού στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα

Τρεις καταγγελίες από το ΣΕΗ για βιασμό ή απόπειρα βιασμού στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα

Οι καταγγελίες, μάλιστα, από τους φακέλους που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας αφορούν, κατά πληροφορίες, διαφορετικά πρόσωπα.

Συνολικά τρεις είναι οι καταγγελίες από τους φακέλους που κατέθεσε ο Πασχαλης Τσαρούχας που φαίνεται πως «κέντρισαν» ήδη το ενδιαφέρον της Εισαγγελίας της Αθήνας.

Νωρίς σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχαλης Τσαρούχας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Κώστα Σπυροπουλου που χειρίζεται την σχετική έρευνα και κατέθεσε διψήφιο αριθμό φακέλων με καταγγελίες.

Οι καταγγελίες αφορούν στην πλειοψηφία τους το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας με τις περισσότερες από αυτές να είναι παραγεγραμμένες. Ωστόσο, τρεις από αυτές φαίνεται πως περιγράφουν κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα και αφορούν σε βιασμό ή απόπειρα βιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτές θα επικεντρωθεί η μελέτη του εισαγγελέα, προκειμένου να διαπιστώσει αρχικά αν έχουν παραγραφεί και στην συνέχεια να κρίνει αν πρέπει να ανοίξει έρευνα για κάποια από αυτές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες δεν αφορούν στον ίδιο πρόσωπο, αλλά σε διαφορετικά.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε» δήλωσε εξερχόμενος του κτιρίου της Εισαγγελίας ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Έκρηξη» - Ξεπέρασαν ήδη τις 1.500 οι νέες μολύνσεις