ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κλήση για εξηγήσεις έλαβε και τρίτος ηθοποιός– Στο αρχείο οι καταγγελίες για τον γνωστό σεναριογράφο

Κλήση για εξηγήσεις έλαβε και τρίτος ηθοποιός– Στο αρχείο οι καταγγελίες για τον γνωστό σεναριογράφο

Εξηγήσεις για το αδίκημα του βιασμού καλείται να δώσει και τρίτος ηθοποιός, την καταγγελία σε βάρος του οποίου ερευνούσε ο εισαγγελέας. 

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος καταγγέλθηκε για το αδίκημα του βιασμού, που φέρεται να τελέσθηκε το 2020, καλείται πλέον ως ύποπτος για να δώσει εξηγήσεις. Ο 65χρονος έχει συμμετοχές σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ κατηγορείται ότι βίασε μια γυναίκα πριν από περίπου ένα χρόνο. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει, η οποία επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού όσα υποστήριξε στο ΣΕΗ.

Στο αρχείο οι καταγγελίες για γνωστό σεναριογράφο

Το δρόμο για το αρχείο φαίνεται πως παίρνουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά πολύ γνωστού σεναριογράφου, τις οποίες επίσης είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο κ. Τσαρούχας. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται, ότι το ΣΕΗ εκδώσει ανακοίνωση για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ανακοινώνοντας ότι κατέθεσε 11 φακέλους καταγγελιών σε βάρος του. Μάλιστα, σε συνέντευξη που είχε δώσει σε κυριακάτικη εφημερίδα μια από τις καταγγέλλουσες, τον είχε περιγράψει ως έναν άνθρωπο που καυχιέται για τις κατακτήσεις και τις σεξουαλικές του επιδόσεις, με ιδιαίτερη απήχηση σε γυναίκες με αριστερή ιδεολογία και που επιχειρούσε να «δελεάσει» τις συναδέλφους με υποσχέσεις για επαγγελματική ανέλιξη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Το παιδί μου δε γυρίζει πίσω» - Συντετριμμένη η μητέρα της 20χρονης (vid)