ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 74χρονος – Σε 3 μέρες θα πήγαιναν στο δικαστήριο για το διαζύγιο

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο 74χρονος – Σε 3 μέρες θα πήγαιναν στο δικαστήριο για το διαζύγιο

Στον εισαγγελέα ο 74χρονος που κατηγορείται για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα - Στις 7 Ιουνίου ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση του διαζυγίου

Το κατώφλι του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει σήμερα ο 74χρονος που παραδόθηκε χθες το βράδυ στην αστυνομια και φέρεται ότι ομολόγησε τη δολοφονία της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα.

Ο κατηγορούμενος παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, γεγονός που ίσως είχε αυξήσει τις εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη, ο ίδιος φέρεται να το αρνήθηκε κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές αρχές.

Το σημείο της δολοφονίας

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το εν διαστάσει ζευγάρι μένει στην ίδια πολυκατοικία και κατά την τελευταία τους συνάντηση υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διάφορες που - όπως φέρεται να υποστηρίζει ο κατηγορούμενος - τον έβγαλε εκτός εαυτού.

Η γυναίκα εντοπίστηκε αρχικά βαριά τραυματισμένη στον δρόμο έξω από το σπίτι της και κατέληξε λίγο αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος και βρέθηκε από διερχόμενους πολίτες, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, όπου βρίσκεται η οικία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 64χρονη βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 74χρονος φτάνοντας στην αστυνομία παρέδωσε το όπλο του και ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε από την πρώτη στιγμή ο πρώην σύζυγος της 64χρονης γυναίκας, καθώς το ζευγάρι φέρεται να είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και διενέξεις. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο δράστης περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην oδό Πραξιτέλους και την πυροβόλησε στην τραχηλική χώρα και στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε. Ένας κάτοικος που βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια του, είδε την άτυχη γυναίκα αιμόφυρτη και ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας, ενώ η αστυνομία έκανε έρευνες στο σπίτι του πρώην συζύγου της 64χρονης χωρίς όμως να βρει κάποιο ίχνος του, μέχρι την στιγμή που παραδόθηκε μόνος του.

Πληροφορίες από τον φιλικό κύκλο της 64χρονης ανέφεραν ότι είχε δεχτεί συστηματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της. «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε. Ήρθε ένα βράδυ εδώ μελανιασμένη. Δεν μπορούσε να πάει ούτε στο σπίτι των παιδιών της, δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε» είπε φιλικό της πρόσωπο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.