ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος συζυγοκτόνου: «Θα ομολογούσε- Ήθελε χρόνο να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί»

Γλυκά Νερά - Δικηγόρος συζυγοκτόνου: «Θα ομολογούσε- Ήθελε χρόνο να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί»
INTIME

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Τον ισχυρισμό ότι ο 33χρονος πιλότος θα ομολογούσε εξέφρασε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννιδης.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι « ο Μπάμπης θα ομολογούσε, αλλά ήθελε λίγο χρόνο για να σκεφτεί τι θα γίνει με το παιδί του».

Έπειτα από όσα υποστήριξε ο κ. Παπαϊωαννιδης γίνεται φανερό ότι ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο, αλλά ωθήθηκε στην αποτρόπαια πράξη του έπειτα από όσα συνέβησαν την νύχτα του φόνου, όπως βέβαια την περιέγραψε ο ίδιος, αφού το θύμα του δεν βρίσκεται στη ζωή για να διαψεύσει ή επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του.

Η υπερασπιστική του γραμμή φαίνεται πως θα στηριχθεί σε όσα -κατά τα λεγόμενα του πιλότου- έγιναν τα τελευταία κρίσιμα λεπτά με την Καρολάιν.

«Η Καρολάιν κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Η Καρολάιν ήταν μπρούμυτα στο κρεβάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Εγώ της είπα: Να πάρω τη μικρή και να ανεβούμε επάνω; Και αυτή μου απάντησε: όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω, και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφικτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω να κοιμηθεί. Συνέχιζε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι τρεις μαζί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπό της στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω στην αγκαλιά μου μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα αλλά ήταν μάταιο. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί», έχει περιγράψει ο 33χρονος προανακριτικά.

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι θα κληθεί να απαντήσει στο γιατί αφαίρεσε την κάρτα μνήμης της κάμερας του ισογείου του σπιτιού, αρκετές ώρες πριν το φόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει σθεναρά ότι δεν προσχεδίασε τη έγκλημα, αλλά και πως η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι εκείνο το βράδυ ήταν μεγάλη.

Ο 33χρονος αναμένεται να ισχυριστεί ότι η ένταση των τελευταίων μηνών και η απόφαση της Καρολάιν, να φύγει από το σπίτι τους μαζί με το παιδί, σε συνδυασμό με την άρνηση της εκείνη τη νύχτα να κοιμηθεί στο πλευρό του, τον οδήγησαν στο έγκλημα. Ουσιαστικά, αναμένεται να επιχειρήσει να πείσει τον ανακριτή ότι η πράξη του δεν ήταν μια γυναικοκτονία που προέκυψε όταν η 20χρονη αρνήθηκε να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του, αλλά πως επρόκειτο για μια έκρηξη θυμού, αποτέλεσμα πολλών παραγόντων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Η παράσταση του δολοφόνου με τα «μουγκρητά» - Το τηλεφώνημα στη γειτόνισσα για «βοήθεια»