ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη βιτριόλι: «Ψυχρή, απόμακρη και με δολοφονικό βλέμμα», λέει κρατούμενη για την Έφη Κακαράντζουλα

Έφη Κακαράντζουλα
Με τον χειρότερο τρόπο παρουσιάζει την κατηγορούμενη της υπόθεσης με το βιτριόλι, πρώην συγκρατούμενή της στις φυλακές.
InTime / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δίκη για βιτριόλι: Συγκρατούμενη της Έφης Κακαράντζουλα αποκαλύπτει τη συμπεριφορά της 36χρονης στις φυλακές. Κατηγορίες για κλοπή από τον ιματισμό και κατηγορηματική διάψευση από τον δικηγόρο της κατηγορούμενης για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μια γυναίκα με αλαζονική συμπεριφορά, με ψυχρό βλέμμα το οποίο χαρακτηρίζεται ως δολοφονικό και με εμφανή έπαρση και σνομπισμό απέναντι στις υπόλοιπες κρατούμενες είναι η Έφη Κακαράντζουλα, σύμφωνα με άλλη κρατούμενη που τους τελευταίους 17 μήνες ζει καθημερινά με την κατηγορούμενη της υπόθεσης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Βάσω Αραμπατζή μίλησε στην εκπομπή Live News στο Mega και προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά και τη ζωή της κατηγορούμενης στις φυλακές. «Βιτριόλι τη φωνάζουμε, πώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα και είμαι μέσα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Έφη Κακαράντζουλα ενοχλείται με το εν λόγω προσωνύμιο, ενώ όπως υποστήριξε η συγκρατούμενη της μόνο τυχαία δεν ήταν η προσοχή που έδωσε η 36χρονη στην εμφάνισή της, λίγες ημέρες πριν εμφανιστεί για πρώτη φορά στο δικαστήριο για την εκδίκαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Την εμφάνισή της την προσέχει πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Βάσω Αραμπατζή ενώ ανέφερε πως «ένα φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή και απειλούσε. Ένα επισκεπτήριο είχε 10 μήνες στη Θήβα, πρέπει να ήταν ο πατέρας της που της είπε ότι δεν έχει μάτια να αντικρίσει τον κόσμο κι αυτή του είπε ‘βάλε γυαλιά’. Τόσο ειρωνική».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βάσω Αραμπατζή υποστήριξε πως στις φυλακές έγινε έρευνα στην Έφη Κακαράντζουλα και επάνω της βρήκαν κλεμμένο ιματισμό, με αποτέλεσμα να δεχθεί ποινή. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης στην υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι, διέψευσε κατηγορηματικά το συμβάν με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή.

Σύμφωνα με τη Βάσω Αραμπατζή, στον Κορυδαλλό όπου βρίσκεται πλέον η Έφη Κακαράντζουλα περνάει εξίσου δύσκολες ημέρες με τις φυλακές της Θήβας. «Δεν της μιλάει κανένας. Δεν τη χωνεύουν. Έχει τηλεόραση, βλέπει τις εκπομπές, την ενδιαφέρει τι λέγεται. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται γιατί φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν», τόνισε.

Η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, αναμένεται να συνεχιστεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, με την αγόρευση του εισαγγελέα και η απόφαση του δικαστηρίου είναι πολύ πιθανό να προκύψει αρκετά σύντομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέος Δακτύλιος: Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας από 25 Οκτωβρίου

Εύβοια - Αυτοψία του Newsbomb: Από αυτό το σημείο παρασύρθηκε ο άτυχος βοσκός (pics&vid)

Ραγίζει καρδιές ο Πάρης Σκαρτσολιάς: «Τα όργανά του έσβηναν ένα ένα, έφυγε στον ύπνο του»