ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σε βάρος του δικηγόρου-αρνητή της πανδημίας του κορονοϊού

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Νίκο Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Νίκο Αντωνιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ο δικηγόρος φέρεται να δηλώνει αρνητής του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο δικηγόρος φέρεται να δηλώνει αρνητής του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.

Μετά από υλικό που έφτασε στην Εισαγγελία από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας, είχε διαταχθεί πριν από λίγες ημέρες και η σύλληψη του δικηγόρου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω ειδικής δωσιδικίας και η σχετική δικογραφία επέστρεψε στην Εισαγγελία η οποία προχώρησε στην άσκηση της ποινικής δίωξης.

Πλέον, ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στην εισαγγελία Εφετών προκειμένου να δικαστεί ο κ. Αντωνιάδης από Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων λόγω της ειδικής δωσιδικίας, που απορρέει από την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καρδίτσα: Ποινική δίωξη σε 48 πρόσωπα για εγκληματική οργάνωση για τα πλαστά πιστοποιητικά

Σάλος στο Big Brother: Διέρρευσε «ροζ» βίντεο από τους τεχνικούς – Παίρνουν κεφάλια στον ΣΚΑΪ (pics)

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει