ΕΛΛΑΔΑ

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει

Ο ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό
Ο ηθοποιός που καταγγέλλεται για βιασμό

Ο 40χρονος ηθοποιός με καριέρα στις ΗΠΑ έδωσε εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα που διενεργεί την προανάκριση της υπόθεσης και απάντησε στις κατηγορίες περί βιασμού 

Λίγο πριν την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Λ.Φ. ο οποίος έχει καταγγελθεί από τέσσερις γυναίκες -οι δύο αδερφές- για βιασμό.

Ο 40χρονος ηθοποιός με καριέρα στις ΗΠΑ έδωσε εξηγήσεις στο αστυνομικό τμήμα που διενεργεί την προανάκριση της υπόθεσης και απάντησε σε όσα τον κατηγορούν οι τρεις μηνύτριες στις δύο μηνύσεις τους.

Οι συγκεκριμένες τρεις καταγγέλλουσες έχουν ήδη καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται, ενώ ο φάκελος θα επιστρέψει στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με το εάν θα προχωρήσει στην άσκηση δίωξης σε βάρος του. Την ίδια στιγμή, στα χέρια του έμπειρου εισαγγελικού λειτουργού αναμένεται να φτάσει και μια ακόμη δικογραφία, που σχηματίστηκε από τρίτη μήνυση την οποία χειρίστηκε διαφορετική εισαγγελέας, προκειμένου να συνενωθεί με τα υπόλοιπα κομμάτια.

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»

Από τη μεριά του ο ηθοποιός δηλώνει κατηγορηματικά αθώος. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο ηθοποιός υποστηρίζει πως με τη μία εκ των δύο αδερφών είχε κανονική και μακροχρόνια σχέση χωρίς προβλήματα, ενώ αναφερόμενος στην αδερφή της ισχυρίζεται πως εκείνη ήταν που τον προσέγγισε ερωτικά επειδή ζήλευε την αδερφή της.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταθέσεις των γυναικών

Προς απόδειξη των ισχυρισμών του ο καταγγελλόμενος ηθοποιός αναφέρεται στα μηνύματα επικοινωνίας που κατέθεσε μέσα από τα οποία οι παραπάνω γυναίκες φέρονται να τον αποκαλούν «Λαμπρούλι», «αγάπη μου», «κουλουράκι μου», «αρκουδάκι μου» κα., ενώ αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε με την μητέρα των αδερφών η οποία, όπως υποστηρίζει, ποτέ δεν άφησε αιχμή για τίποτα από αυτά που τον καταγγέλλουν οι κόρες της.

Μάλιστα στο υπόμνημα του αναρωτιέται πως γίνεται να κάνει τέτοια πράγματα και την ίδια ώρα να δέχεται μηνύματα αγάπης από τις γυναίκες που θεωρητικά έχει βιάσει.

Παράλληλα εξίσου κατηγορηματικός είναι και με τις δύο άλλες γυναίκες που τον καταγγέλλουν υποστηρίζοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ποτέ του δεν διέπραξε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Μάλιστα για μία από αυτές υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει ποτέ του σε σεξουαλική επαφή μαζί της, ενώ για την έτερη ισχυρίζεται πως ό,τι έγινε, έγινε με την συγκατάθεσή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Όλα όσα αλλάζουν από σήμερα - Από πού αποκλείονται οι μη εμβολιασμένοι

Σφίγγει ο κλοιός για τον ηθοποιό Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό - Τι υποστηρίζει

«Ότι έγινε, έγινε συναινετικά»: Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός Λ.Φ. που καταγγέλλεται για βιασμό