ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Survivor: Ποινική δίωξη κατά παίκτη για δύο αδικήματα - Τι λέει η δικηγόρος της 16χρονης

Survivor: Ποινική δίωξη κατά παίκτη για δύο αδικήματα - Τι λέει η δικηγόρος της 16χρονης

Survivor: Δικαστική τροπή λαμβάνει πλέον η υπόθεση της καταγγελίας που έκανε 16χρονη κατά παίκτη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης 

Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 16χρονης μαθήτριας για ασέλγεια εις βάρος της, από παίκτη που συμμετέχει στο Survivor.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα larissanet, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του παίκτη για τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της παράνομης άσκησης βίας.

Το συμβάν, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, έγινε αργά το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων, ενώ την επόμενη ημέρα – 3 Δεκεμβρίου – η 16χρονη προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία των γονιών της όπου και υποβλήθηκε μήνυση κατά του παίκτη.

Η Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της ανήλικης, σε δήλωσή της το πρωί της Παρασκευής (21/1) στο larissanet.gr επισημαίνει ότι «η ανήλικη παθούσα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη πλέον στις δικαστικές Αρχές καθότι η ίδια λίγες μόλις ώρες από την τέλεση της αξιόποινης πράξης για την οποία και ασκήθηκε η σχετική ποινική δίωξη προσέφυγε στις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν της προηγούμενης ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο δήλωσε με τρόπο ρητό και απερίφραστο την εμπιστοσύνης της τόσο στις αστυνομικές, όσο και στις δικαστικές αρχές».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Μαρουσάκης για κακοκαιρία Ελπίδα: Θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας – Γιατί θα πέσει πολύ χιόνι

Μαρία Τζομπανάκη: Ο χωρισμός με τον Ντίνο Αυγούστιδη και η πρόβλεψη για τον Σασμό

Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την Ανθή Βούλγαρη που την κέρασε κόλλυβα – «Θα σηκωθώ να φύγω»

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα «πιεστικά» μηνύματα που έστελνε ο διοργανωτής του πάρτι στην 24χρονη