ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χαλκίδα: Οπαδός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Διατάχθηκε η προφυλάκισή του

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου

Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε οπαδός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος οπαδός του Ολυμπιακού, που φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι οπαδό του Παναθηναϊκού στη Χαλκίδα, τον περασμένο μήνα. Ο οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, πήρε το δρόμο για την φυλακή, με ομόφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Χαλκίδας στις 23:45 το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, ο 41χρονος με δύο ακόμα συνεργούς του, επιτέθηκαν στην περιοχή Κανήθου, σε 28χρονο οπαδό του Τριφυλλιού, μπροστά στα μάτια της φίλης του. Τον ξυλοκόπησαν και ο 41χρονος φέρεται να ήταν αυτός που τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα.

Μάλιστα απείλησαν το ζευγάρι ότι αν καταγγείλουν την επίθεση στην αστυνομία, θα κάνουν κακό στις οικογένειες τους. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που παραμένει ακόμη για νοσηλεία, δεν κατήγγειλε αμέσως την αιματηρή επίθεση.

Την επόμενη ημέρα το βράδυ πέντε οπαδοί του Παναθηναϊκού για αντίποινα έστησαν καρτέρι στον 41χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας. Όταν στάθμευσε το αυτοκίνητο του και μπήκε η ανήλικη κόρη του στα πίσω καθίσματα, δύο άτομα τον έβγαλαν από το όχημα τον χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι και προκάλεσαν φθορές στο παρμπρίζ και τα τζάμια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Law and Order, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατονόμασε τους δράστες.

Η Ασφάλεια Χαλκίδας μετά από έρευνες συνέλαβε τέσσερις οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο 28χρονος τραυματίας και η φίλη του κατονόμασαν ως δράστη της επίθεσης τον 41χρονο οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και η υπόθεσή τους θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Πέντε συλλήψεις για επεισόδια οπαδικής βίας

Χαλκίδα: Χούλιγκαν χτύπησαν με σφυρί στο κεφάλι πατέρα ανήλικου

Χαλκίδα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για «βεντέτα» μετά την επίθεση χούλιγκαν με σφυρί