ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας – Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα της Τζωρτζίνας – Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ
Στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν και επίσημα κατηγορίες για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθούν και επίσημα κατηγορίες για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε δικαστικό επίπεδο θα προχωρήσουν σήμερα οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την ίδια της τη μητέρα, τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία τις προηγούμενες ώρες ανακρινόταν από τους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών που εξιχνίασαν την υπόθεση, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να της απαγγελθεί και επίσημα η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως έγραψε χθες, Τετάρτη, το Newsbomb.gr ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή σε βάρος της 33χρονης μητέρας της 9χρονης Τζωρτζίνας με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Το πώς οδηγήθηκαν όλες οι υποψίες προς τη μητέρα δια της ατόπου εξηγείται από αρκετά συμβάντα που έχουν καταγραφεί. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν μονόκλινο, έμπαινε μόνο εκείνη στο δωμάτιο του παιδιού, ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ

Μετά τη σύλληψή της στην Πάτρα η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και πέρασε το πρώτο της βράδυ μέχρι να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδειχνε ψύχραιμη και δεν μιλούσε πολύ. Κατά η διάρκεια της νύχτας έμεινε μόνη της στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν διαρκώς υπό επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Για τον ίδιο λόγο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αφαίρεσαν τα κορδόνια από τα παπούτσια της, αλλά και τη ζώνη που φορούσε, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει κάποια απόπειρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη για την σύλληψη της Ρούλας

Πάτρα: Πώς έφτασε το Ανθρωποκτονιών στη διαλεύκανση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας» είπε στους αστυνομικούς στην Πάτρα