ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εισαγγελέας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Εισαγγελέας για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

Τι αναφέρει το σκεπτικό της έκδοσης του εντάλματος σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον εισαγγελέα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκεπτικό με το οποίο ζητήθηκε από τον εισαγγελέα η έκδοση του εντάλματος σύλληψης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Το πώς οδηγήθηκαν όλες οι υποψίες προς τη μητέρα δια της ατόπου εξηγείται από αρκετά συμβάντα που έχουν καταγραφεί. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το δωμάτιο της Τζωρτζίνας ήταν μονόκλινο, έμπαινε μόνο εκείνη στο δωμάτιο του παιδιού, ήταν 24 ώρες το 24ωρο εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κάποια περιστατικά, συμπεριφορές και κινήσεις της μητέρας που ενίσχυσαν την υποψία ότι εκείνη προχώρησε στη χορήγηση της ουσίας στο παιδί. Ένα ακόμα ερωτηματικό, είναι το πού βρήκε την ουσία η μητέρα για να προχωρήσει σε αυτό.

Η κεταμίνη που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας είναι μια τοξική ουσία και ανιχνεύτηκε σε μεγάλη ποσότητα. Κατέθεσαν οι γιατροί και είπαν ότι δεν χορήγησαν ποτέ το παιδί αυτή την ουσία. Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».