ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή: Είμαι συντετριμμένος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τη φυλακή: Είμαι συντετριμμένος
Στην τελική ευθεία η δίκη του συζυγοκτόνου

Με εντάσεις συνεχίζεται η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της γυναίκας του στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος λίγες ώρες πριν την απολογία του σε δήλωσή του μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή « Το Πρωϊνό» δηλώνει συντετριμμένος και όπως λέει περιμένει την απολογία του προκειμένου να διαφωτίσει το δικαστήριο για τα πραγματικά γεγονότα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κ. Παπαιωαννίδης, συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και μεταξύ άλλων είπε «είναι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε, καταστράφηκαν όλα όπως λέει».

Στο μεταξύ με ένσταση προκειμένου να μη γίνει δεκτή η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε ένσταση ζητώντας να μη ληφθεί υπόψη η κατάθεση της γυναίκας που παρακολουθούσε την Κάρολαιν Κράουτς. «Δεν έχει την ιδιότητα της ψυχολόγου και της κλινικής συμβούλου. Έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις και δεν ειναι σε θέση να εκφέρει άποψη για τις σχέσεις του ζευγαριού» είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 33χρονου πιλότου Αλεξανδρος Παπαϊωανίδης.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε να καταθέσει μια ψυχίατρος και ψυχολόγος, που κλήθηκε από την πλευρά της οικογένειας της 20χρονης Κάρολαιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Η μάρτυρας έχει εξάγει συμπεράσματα για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης μελετώντας τη δικογραφία, μέσα από την οποία σκιαγράφησε τα προφίλ τους. «Υπήρχε δυσκολία στη σχέση, αυτό ειναι εμφανές. Δεν προκύπτει όμως μια εν βρασμώ κατάσταση. Υπήρχε ένταση σίγουρα» ανέφερε η μάρτυρας και περιέγραψε το προφίλ του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου.

«Για τον κατηγορούμενο διαφαίνονται δυο ειδών διαταραχές προσωπικότητας. Διαφαίνεται ναρκισσιστική και αντικοινωνική διαταραχή. Υπάρχει εμφανής μια έπαρση, μια διαταραχή της προσωπικότητας. Αυτό έχει ορισμένα χαρακτηριστικά, τα άτομα έχουν απόλυτη συνείδηση για το τι κάνουν, και για το αποτέλεσμα των πράξεών τους. Μας ξαφνιάζουν οι πράξεις τους πολλές φορές γιατί έχουν μια φυσιολογική καθημερινότητα» είπε η μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νέρα: Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις των μαρτύρων - Ένα βήμα πριν την απολογία ο Αναγνωστοπουλος