ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα και Ίριδα
INTIME

Ο φάκελος της υπόθεσης που περιλαμβάνει το πόρισμα και τις καταθέσεις μαρτύρων βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών

Στον προθάλαμο του εισαγγελέα βρίσκεται πλέον η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου παρέλαβαν τη δικογραφία από την Ασφάλεια για τα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένα και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο φάκελος της υπόθεσης, που περιλαμβάνει το πόρισμα των ιατροδικαστών αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών λειτουργών, οι οποίοι καλούνται να τον μελετήσουν και να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο εισαγγελικοί λειτουργοί αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουν λαβει απόφαση σχετικά με το πόσα και ποια πρόσωπα θα καλέσουν σε εξηγήσεις, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Κατά συνέπεια, εάν η προσωρινά κρατούμενη για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου κριθεί ύποπτη, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της. Σε αυτή την περίπτωση πάντως αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις της. Μετά την λήψη εξηγήσεων οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν και για ποια άδικα η τα θα ασκήσουν δίωξη και σε βάρος της. Σημειώνεται, πως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή της στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις