ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θέμης Αδαμαντίδης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό - Η απάντησή του

Θέμης Αδαμαντίδης: Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό - Η απάντησή του

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων θα οδηγηθεί το πρωί του Σαββάτου (2/7) ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από καταγγελία συντρόφου του για ξυλοδαρμό. Με μηνύσεις απάντησε ο τραγουδιστής κατά της γυναίκας που τον κατήγγειλε.

Δικαστικές περιπέτειες για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) άνδρες του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας Αλίμου συνέλαβαν τον γνωστό τραγουδιστή. Είχε προηγηθεί καταγγελία μιας γυναίκας, φερόμενης ως συντρόφου του, για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της. Η γυναίκα κατήγγειλε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την τράβηξε από τα μαλλιά, την έβρισε χυδαία και στη συνέχεια τη χτύπησε.

Μετά την καταγγελία κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, με τον τραγουδιστή να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης. Μάλιστα, ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν επέτρεψε να μείνει ελεύθερος ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στα κρατητήρια. Το πρωί του Σαββάτου (2/7), ο Θέμης Αδαμαντίδης θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Η πλευρά του τραγουδιστή, πάντως, δεν άφησε αναπάντητα όλα όσα κατήγγειλε η εν λόγω γυναίκα. Μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης προχώρησε με τη σειρά του σε μηνύσεις. Όπως υποστήριξε η πλευρά του τραγουδιστή, η γυναίκα επέλεξε την Παρασκευή για να προχωρήσει σε «ανυπόστατη μήνυση». Μάλιστα, ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη αναφέρει πως πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση του τραγουδιστή με τη γυναίκα αυτή, η οποία θέλησε να τον εκβιάσει.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του, υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση. Επιπλέον, ο τραγουδιστής έκανε μήνυση για αυτοδικία καθώς υποστηρίζει πως η γυναίκα είχε τα κλειδιά του σπιτιού του, δεν τα επέστρεψε ποτέ και τα χρησιμοποίησε έτσι ώστε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Για τον λόγο αυτό, έγινε μήνυση και για κλοπή. Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας στη δήλωσή του ανέφερε πως ο Θέμης Αδαμαντίδης την Παρασκευή επρόκειτο να εμφανιστεί σε συναυλία που ήταν sold out και η αντίδικος θέλησε να τον εκβιάσει με την «ανυπόστατη μήνυση».

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη λόγω τζόγου

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μπλεξίματα με τον νόμο. Ο γνωστός τραγουδιστής στο παρελθόν έχει συλληφθεί για την παρουσία του σε παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το πάθος που έχει για τον τζόγο λέγοντας «δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν. Βέβαια, έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονιά και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μου αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις;».

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί και στις συλλήψεις του λόγω του τζόγου: «Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”. Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω από όλα, και από τη δουλειά μου, βάζω το πώς νιώθω εγώ και δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε. Δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δεν νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα».