ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο σήμερα για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο σήμερα για τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της συντρόφου του
INTIME

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της

Το κατώφλι του Τριμελούς Αυτοφώρου θα περάσει σήμερα ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, που κατηγορείται από την σύντροφο του για ξυλοδαρμό.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής καταγγέλθηκε την Παρασκευή από την σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Αμέσως μετά την άσκηση της δίωξης ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο, από το οποίο έλαβε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Αν και αφέθηκε ελεύθερος, του επιβλήθηκαν οι όροι να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Η σύντροφός του στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς περιέγραψε ότι συζεί με τον τραγουδιστή εδώ και περίπου ένα χρόνο. Σύμφωνα με την ίδια, «στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger».

Όπως εξήγησε, μόλις ο τραγουδιστής την είδε να μιλά στο τηλέφωνο εξοργίστηκε και βγήκε από το κατάστημα του ΟΠΑΠ. «Βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές. Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια».

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της, κάνοντας λόγο για σπρωξίματα, χαστούκια, μπουνιές, ακόμα και εκσφενδόνιση αντικειμένων σε βάρος της. «Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο» φέρεται να καταλήγει στην κατάθεσή της.

Όμως, ο τραγουδιστής αρνείται όλες τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υπέβαλε μήνυση σε βάρος της. «Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Η Βαρβάρα Κίρκη πέρασε στην αντεπίθεση μέσω του συνηγόρου της Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό. «Ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τι έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι' αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη. Προς το παρόν δεν έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.

Απαντώντας στη μήνυση που υποβλήθηκε από την πλευρά Αδαμαντίδη σημείωσε: «Η μήνυση είναι ψευδέστατη, δεν υπάρχει έγκλημα, δεν του πήρε ποτέ χρήματα η κυρία του Θέμη Αδαμαντίδη. Η κυρία είναι σπίτι της δεν κρύβεται για να αποφύγει το αυτόφωρο, δεν την έχει αναζητήσει κάποιος».