GOSSIP

Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό (pics)

Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτή είναι η σύντροφός του που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό (pics)
Instagram: themisadamantidis

Το ζευγάρι ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο – Ποια είναι η Βαρβάρα Κίρκη που κατήγγειλε τον Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκη, για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Μετά την καταγγελία κινήθηκε η διαδικασία του αυτόφωρου, με τον τραγουδιστή να οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης. Μάλιστα, ο εισαγγελέας του αυτόφωρου δεν επέτρεψε να μείνει ελεύθερος ο τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να διανυκτερεύσει στα κρατητήρια.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πριν περίπου δύο μήνες για τον έρωτά του με την ξανθιά καλλονή στο «Πρωινό», αναφέροντας μάλιστα πως ποτέ δεν λέει ποτέ στο ενδεχόμενο γάμου.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είχε πει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Η Βαρβάρα Κίρκη παλιότερα ασχολήθηκε με τον χώρο του μόντελινγκ ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται στην τηλεόραση. Το τελευταίο διάστημα η ίδια ανέβαζε φωτογραφίες από κοινές τους διακοπές στο Μονακό, όμως αυτή τη στιγμή στο προφίλ της στο Instagram, δεν υπάρχουν φωτογραφίες με τον τραγουδιστή.

Σχετικές ειδήσεις