ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σεπόλια: Απολογήθηκε συμπληρωματικά η μητέρα της 12χρονης - Ποια αιτήματα υπέβαλλε

Σεπόλια: Απολογήθηκε συμπληρωματικά η μητέρα της 12χρονης -  Ποια αιτήματα υπέβαλλε
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συμπληρωματική απολογία της μητέρας της 12χρονης από τον Σεπόλια, η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε το παιδί της.

Η 37χρονη κατηγορουμένη, που βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη από τον Οκτώβριο του 2022 κλήθηκε να απολογηθεί συμπληρωματικά έπειτα από νέα στοιχεία που μπήκαν στην υπόθεση, ενώ έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας περισσότερες από πέντε ώρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπεράσπιση της 36χρονης υπέβαλλε δυο αίτημα στην ανακρίτρια. Το πρώτο αφορά στην κλήση σε κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ που έχει εξετάσει τη 12χρονη προκειμένου να βεβαιώσει ότι η κατάθεση της ανήλικης είναι αξιόπιστη, κυρίως ως προς το σκέλος που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της μητέρας της στην υπόθεση.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κατάθεση της παιδοψυχολόγου που παρακολουθεί αυτή την περίοδο την ανήλικη για να βεβαιώσει και εκείνη την κατάσταση του παιδιού και το εάν όσα λέει για τη μητέρα της είναι αλήθεια ή είναι απόρροια στεναχώριας εξαιτίας της «διάλυσης» της οικογένειας και του αποχωρισμού των αδελφών της. Πάντως και σήμερα φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση και προσπάθησε να απαντήσει σε επιμέρους στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα.

«Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη να βρίσκεται εντός φυλακής» δήλωσε ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας.