ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μπόρις Κλέιμαν: Πήραν δείγμα DNA και νυχιών από τον ποδοσφαιριστή - Αρνείται τον βιασμό ο αθλητής

Μπόρις Κλέιμαν: Πήραν δείγμα DNA και νυχιών από τον ποδοσφαιριστή - Αρνείται τον βιασμό ο αθλητής
INTIME

Δείγμα DNA από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, πήραν οι ιατροδικαστές προκειμένου να το συγκρίνουν με της 17χρονης και να ρίξουν φως στην υπόθεση βιασμού 

Δείγμα DNA από τον τερματοφύλακα του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν και δείγμα νυχιών πήρε η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση.

Η 17χρονη από το Βέλγιο έχει ήδη μετεβή και έχει εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα που θα συγκριθούν με εκείνα του τερματοφύλακα και θα ρίξουν φως για το τι πραγματικά συνέβη στην ανήλικη κοπέλα εκείνο το βράδυ. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες.

Μπόρις Κλέιμαν: «Ούτε χρησιμοποίησε βία ούτε βίασε» - Τι λέει ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, βρισκόμενος σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε βάρος του Μπόρις Κλέιμαν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο. Δηλώνει αθώος, δεν χρησιμοποίησε βία ούτε βίασε κάποιον. Ότι έχει να πει θα το πει αύριο στον ανακριτή». Αυτά ήταν τα λόγια του δικηγόρου του τερματοφύλακα του Μπόρις Κλέιμαν.

Ο Μπόρις Κλέιμαν θα οδηγηθεί στον ανακριτή τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος έχει αναφέρει ότι από τη δικογραφία αλλά και από όσα κατήγγειλε η 17χρονη από το Βέλγιο δεν προκύπτουν ενδείξεις που να επιβεβαιώνουν την κατηγορία για βιασμό.

«Δεν υπάρχει ούτε στη δικογραφία ούτε στην καταγγελία της φερόμενης ως παθούσας είτε υπαινιγμός είτε ευθύς ισχυρισμός ότι υπήρξε βία ή ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή εν γένει», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είπε στον δικηγόρο του πως δεν είχε καμία επαφή με την κοπέλα. «Δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Εκείνη τον προσέγγισε στο τραπέζι που καθόταν. Υπάρχουν κάμερες στο μαγαζί που μπορούν να πιστοποιήσουν τα λεγόμενα μας και αναμένουμε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Όσο για την κατοχή ναρκωτικών ουσιών, για την οποία διώκεται, επίσης, ο Μπόρις Κλέιμαν, ο δικηγόρος του διευκρινίζει ότι βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης σε μέλος της παρέας του και όχι στον ίδιο.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι λόγω των όσων καταγγέλθηκαν εναντίον του ποδοσφαιριστή τα οποία έφεραν την απομάκρυνσή του από την ομάδα του Βόλου, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας βρίσκεται σε «κακή ψυχολογική κατάσταση».

Η κατάθεση της 17χρονης

Η 17χρονη μαθήτρια στην κατάθεσή της ανέφερε για τον 33χρονο ποδοσφαιριστή:

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Ήρθα την 1η Απριλίου και έχουμε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 12 Απριλίου.

Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα.

Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και… (σ.σ.: περιγράφει τη στιγμή της σεξουαλικής κακοποίησης).

Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου.

Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, ότι βρισκόταν στο ΑΤ καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Όπως μου γνωρίζεται ονομάζεται Κλέιμαν Μπόρις, κάτοικος Βόλου. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω».

Αχιλλέας Μπέος για Μπόρις Κλέιμαν: «Έχει τελειώσει από την ομάδα»

Για την υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου μίλησε σήμερα στο Star ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε: «Ο Μπόρις Κλέιμαν ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά. Τον έβλεπες έξω με τα παιδιά του, το σκυλάκι του, τη γυναίκα του. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ τέτοιο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Βέβαια εδώ, μπορεί η κατηγορία να είναι περί βιασμού. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, απλά έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα στου κοριτσιού, θα κριθούν όλα από τη δικαιοσύνη, δεν θα πάρω εγώ τη θέση του εισαγγελέα αλλά μόνο με αυτό το άκουσμα για εμένα προσωπικά έχει τελειώσει από την ομάδα γιατί ως άντρας κατά αρχήν και δεύτερο σαν πατέρας, δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνδρας μπορεί να ασκήσει βία σε οποιαδήποτε γυναίκα είτε ανήλικη είτε ενήλικη. Ως εκ τούτου πήραμε αυτή την απόφαση».

Σχετικές ειδήσεις