ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πώς ο πιλότος θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πώς ο πιλότος θα προσπαθήσει να «σπάσει» τα ισόβια
ΑΡΧΕΙΟ/EUROKINISSI

Σε δεύτερο βαθμό αρχίζει σήμερα η δίκη του συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Αρχίζει σήμερα, μετά από τρεις διακοπές, στο Εφετείο η δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, με τον καταδικασμένο σύζυγο της να επιδιώκει να «σπάσει» τα ισόβια, παρουσιάζοντας νέα στοιχεία και μαρτυρίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισής του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκανε λόγο και για στοιχεία ανατροπής που θα φέρουν μια «ορθότερη» αξιολόγηση των συνθηκών υπό τις οποίες τελέστηκε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«[Θα υπάρξουν] αρκετοί νέοι μάρτυρες και έγγραφα, [που] θα έχουν τα στοιχεία της ανατροπής σε αυτή την υπόθεση και νομίζω ότι θα γίνει και μία ορθότερη αξιολόγηση των συνθηκών που έλαβαν χώρα εκείνη την ημέρα, σχετικά με το αδίκημα το οποίο διέπραξε. Θεωρεί ότι θα εκτιμηθούν καλύτερα οι καταστάσεις, σχετικά με το αν πράγματι τέλεσε το αδίκημα “εν βρασμώ ψυχικής ορμής” και αν έχει όλες τις προϋποθέσεις, σχετικά με το νόμο, για κάποια ευμενέστερη αντιμετώπιση», δηλώνει ο δικηγόρος του.