ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Άλκης Καμπανός: «Τον χτύπησα στον γλουτό» - Τί κατέθεσε ο 10ος κατηγορούμενος στη δίκη

Άλκης Καμπανός: «Τον χτύπησα στον γλουτό» - Τί κατέθεσε ο 10ος κατηγορούμενος στη δίκη

Απολογήθηκαν σήμερα δύο από τους κατηγορούμενους της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίστηκε, σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης η δίκη των 12 κατηγορούμενων οπαδών του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Σήμερα απολογούταν ο 10ος κατηγορούμενος, ο οποίος υποστήριξε πως χωρίς να το συνειδητοποιήσει χτύπησε με το δρεπάνι τον γλουτό τον ένα από τους δύο φίλους του Άλκη Καμπανού, ο οποίος επιχείρησε να φύγει από το σημείο της αποτρόπαιας δολοφονίας.

Συγγνώμη, μάλιστα, ζήτησαν από τους γονείς του Άλκη οι δύο από τους 12 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα, Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023.

«Έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκα εκεί»

Ειδικότερα ο 10ος κατηγορούμενος, που κρατούσε το δρεπάνι και επέβαινε στο τρίτο αυτοκίνητο (Polo) δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα έχω μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που βρέθηκα εκεί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, βέβαια η συγγνώμη δεν φέρνει πίσω το παλικάρι».

Ο ίδιος επισήμανε ότι βρίσκονταν στον σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και άκουσε συζήτηση για το οπαδικό επεισόδιο στο Ωραιόκαστρο που είχε προηγηθεί.

«Η συγγνώμη δεν φέρνει πίσω το παλικάρι»

Έτσι, όπως δήλωσε ο ίδιος τότε σηκώθηκαν για να μεταβούν στην περιοχή Χαριλάου και ο ίδιος πήγε «αυτοβούλως» λέγοντας: «Κατάλαβα ότι θα πάμε να μαλώσουμε, να κυνηγήσουμε».

Σχετικές ειδήσεις