ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν

Γλυκά Νερά: Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν
Intime news

Γλυκά Νερά: Πέμπτη διακοπή στη δίκη Αναγνωστόπουλου στο ΜΟΕ – Την Πέμπτη 1η Ιουνίου η νέα δικάσιμος

Σε διακοπή για την Πέμπτη 1η Ιουνίου οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Σε διακοπή για την Πέμπτη 1η Ιουνίου οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο οδηγήθηκε σε διακοπή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιλότου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται σε άλλο δικαστήριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε συνεργάτιδα του. Ωστόσο, το αίτημα διακοπής προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υποστήριξης της κατηγορίας, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κάρολαιν Θανάση Χαρμάνη να εκφράζει την αντίθεση του.

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δε μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση.

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε.

Πολιτική Αγωγή: Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδήΣεπτέμβριο; θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης.

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι.

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαϊωαννίδη την ανάγκη να είναι εδώ....Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη.

Στην αίθουσα σήμερα δεν εμφανίστηκε ο 34χρονος πιλότος και με έγγραφό του ανακοίνωσε στην έδρα ότι εξουσιοδοτεί ως συνήγορό του τη συνεργάτιδα του κυρίου Παπαιωαννίδη η οποία τελικά δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο καθώς διαβάζει για να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ο κύριος κατηγορούμενος δεν ήρθε γιατί προετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες και έμαθα ότι θα συμμετάσχει στις εξετάσεις της νομικής. Αντιλαμβάνομαι και είναι απορίας άξιον γιατί ταλαιπωρείται ενώ με το σπουδαίο υποκριτικό του ταλέντο να μπει στην Δραματική Σχολή και να κάνει μία λαμπρή σταδιοδρομία», είπε ο συνήγορος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης.

Σχετικές ειδήσεις

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις οπαδικής βίας σε βάρος ανηλίκων σε Γλυκά Νερά και Χαλανδρι

Μια νέα πλατεία «γεννιέται» στα Γλυκά Νερά του δήμου Παιανίας