ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μάριος Παπαγεωργίου: Ελεύθεροι οι γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου της υπόθεσης

Μάριος Παπαγεωργίου

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πατέρα τους και φέρονται να παρουσίασαν άλλοθι στις δικαστικές αρχές για την επίμαχη ημέρα

Το κατώφλι του 2ου τακτικού ανακριτή πέρασαν σήμερα, προκειμένου να απολογηθούν οι δυο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους, ενώ στον έναν εξ αυτών επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή στην υπόθεση με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πατέρα τους και φέρονται να παρουσίασαν άλλοθι στις δικαστικές αρχές για την επίμαχη ημέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας προσκόμισε στοιχεία με τα οποία υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε νησί ενώ ο δεύτερος ότι βρισκόταν σε υπηρεσία και συνομιλούσε με συνάδελφό του τις επίμαχες στιγμές.

Πρόκειται για νέο κύκλο ερευνών στην υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012. Υπενθυμίζεται, ότι το 2019 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας με την απόφασή του, είχε ζητήσει να σταλούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα για να να ασκηθούν διώξεις και σε βάρος άλλων προσώπων για την υπόθεση, εξαιτίας στοιχείων που είχαν προκύψει κατά τη διάρκεια της δίκης.

Στη νέα λίστα υπόπτων περιλαμβάνονταν οι γιοι του εγκεφάλου της υπόθεσης, ο οποίος τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος και, πλέον, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του 26χρονου.