ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διεκόπη μετά την απολογία του η δίκη για revenge porn

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διεκόπη μετά την απολογία του η δίκη για revenge porn

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για revenge porn, συνεχίζεται την επόμενη εβδομάδα.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό - για τη διαρροή βίντεο με την πρώην σύντροφό του ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης, 15 Νοεμβρίου, κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από αίτημα που κατέθεσε η συνήγορος υπεράσπισης της καταγγέλλουσας.

Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου.

Η γυναίκα που κατήγγειλε πρώτη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση revenge porn μίλησε στο Mega για το πώς αισθάνεται σήμερα αλλά και για το πως βιώνει την κατάσταση όλο αυτό το διάστημα:

«Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες. Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί», είπε αρχικά, και συνέχισε:

«Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα μες βοηθήσει οικονομικά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισαν να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν τη υπόθεση».