ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς», λέει ο δικηγόρος του Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα ρίχνει όλα στους γιατρούς», λέει ο δικηγόρος του Δασκαλάκη
EUROKINISSI

Την ερχόμενη Πέμπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ακούσει την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας σχετικά με την καταδίκη της ή όχι για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας. 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα σε κλίμα έντασης και πλέον θα περιμένει μια εβδομάδα για να ακούσει την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας σχετικά με την καταδίκη της ή όχι για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος μίλησε στο MEGA τόσο για τη διαδικασία όσο και για όλα αυτά που άκουσε κατά την απολογία της κατηγορουμένης. Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη τόνισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου «κρατάει σκληρή στάση άρνησης» ενώ για τον πελάτη του είπε «ότι αυτές οι ημέρες ήταν πολύ σκληρές για εκείνον».

«Ακούσαμε πολλά αυτές τις 9 ημέρες της απολογίας. Η κατηγορούμενη κρατάει μια σκληρή στάση άρνησης και επιμενει ότι για όλα φταίνε οι γιατροί» είπε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος και τόνισε: «Επιμένει ότι όλοι έχουν συνεννοηθεί όλοι μεταξύ τους για να την κατηγορούσαν».

Για την κριτική που άσκησε τόσο η ίδια όσο και η υπεράσπισή της για «κουτσομπολιό» στις ερωτήσεις που της έγιναν, ο δικηγόρος του Δασκαλάκη είπε πως «θέλει να συνδυάσει τα περιστατικά που έγιναν μέσα στο νοσοκομεία με τον τρόπο που σκέφτεται η ίδια».

Όσο για το πώς έζησε ο πελάτης του την διαδικασία, τόνισε: «Ήταν κάτι σκληρό και για τον ίδιο, να είναι εκεί και να ακούει αυτά που έλεγε η κατηγορούμενη. Άλλωστε, όπως μου έχει πει και ο ίδιος, πολλά από αυτά τα πράγματα που ανέφερε δεν έχουν γίνει με τον τρόπο που τα είπε».

Ωστόσο συμπλήρωσε πως «εκφράζει μια ικανοποίηση με την ενδελεχή εξέταση που έγινε από τους δικαστές, αλλά παράλληλα είχε κι ένα μεγάλο σφίξιμο για όλα όσα άκουγε για την κόρη του και τον τρόπο που τα παρουσίαζε η κατηγορούμενη».