ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κάτω Πατήσια: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 56χρονος, κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Κάτω Πατήσια: Προθεσμία για την Τετάρτη πήρε ο 56χρονος, κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Κάτω Πατήσια: Η ανήλικη είναι σήμερα 15 ετών, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συστηματικός βιασμός της ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης έλαβε ο 56χρονος που κατηγορείται ότι για τουλάχιστον 7 χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του στα Κάτω Πατήσια. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία.

Η ανήλικη είναι σήμερα 15 ετών, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συστηματικός βιασμός της ξεκίνησε από την ηλικία των 8 ετών. Πριν από λίγες ημέρες το κορίτσι μαζί με τη μητέρα του βρέθηκαν στο τμήμα Ανήλικων και παρουσία παιδοψυχολόγου η 15χρονη κατέθεσε, όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια από τον 56χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 56χρονος όταν ήταν μόνος στο σπίτι με την ανήλικη, τη βίαζε συστηματικά ενώ την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, στέλνοντας δε και ο ίδιος φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε το κορίτσι, ο 56χροβος φέρεται να την εκβίαζε πως θα δημοσίευε το στο διαδίκτυο.